Важливо й цікаво:

Студенти Ужгородського торговельно-економічного інституту ознайомлюються з тонкощами ресторанної справи

14 березня 2016 року в рамках вивчення дисципліни "Організація ресторанного обслуговування" студенти Ужгородського торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету побували на виробництві ресторану швидкого обслуговування Chicken Hut , який провів день відкритих дверей.

Студенти Ужгородського торговельно-економічного університету ознайомлюються з особливостями роботи ресторану

Адміністратор Олег показав та розповів студентам, як правильно організувати роботу закладу, де встановити відповідне обладнання та як організувати роботу персоналу.

Під час екскурсії студенти ставили запитання, які їх цікавили, та отримували змістовні відповіді, повідомили в УТЕІ КНТЕУ.




Прокоментувати!

Станьте першим!

Повідомляти про
avatar
wpDiscuz