Важливо й цікаво:

Ужгородські студенти демонстрували свої професійні навички на міжнародному конкурсі вин у Словаччині

На початку червня 2018 року в м. Земплінська Шірава (Словаччина)  в готелі “Меркур” пройшов міжнародний професійно-дегустаційний конкурс вин. Участь брали винороби  Угорщини, Словаччини, Грузії, України та Польщі. Організатор конкурсу - Akadémia odborného vzdelávania Merkúr, n.o. Ing. Ján Brecko.

Ужгородські студенти й викладачі в Словаччині

Керівник академії запросив як гостей викладачів та студентів двох навчальних закладів – Ужгородського торговельно-економічного коледжу та Ужгородського торговельного-економічного інституту КНТЕУ.

Студенти та викладачі з Ужгорода мали змогу спостерігати, як проходять кулінарні заходи міжнародного рівня та навчатися їх організації.

Студенти Ужгородського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ спеціальностей «Виробництво харчової продукції» та «Харчові технології»  Аліна Шован, Анна Гівчак, Станіслав  Куца, Владислав  Данко  мали змогу також показати гостям заходу свої професійні вміння та навички, які здобули в коледжі.

Студенти УТЕК КНТЕУ

Вони достойно і на належному рівні демонстрували фахову майстерність з приготування страв на грилі, готували стейки, шашлик та закуски з лавашем. Гості конкурсу відзначили високий професіоналізм української молоді, а також юнаки та дівчата отримали запрошення пройти в цьому готелі навчально-виробничу практику.

Анна Данко,
заступник директора УТЕК КНТЕУ




Прокоментувати!

Станьте першим!

Повідомляти про
avatar
wpDiscuz