Ужгородські студенти змагалися з приготування закарпатського баношу (фоторепортаж)


У традиційний рецепт студенти могли вносити зміни
У традиційний рецепт студенти могли вносити зміни

12 жовтня 2016 року в Ужгородському торговельно-економічному коледжі КНТЕУ відбулися змагання з приготування традиційної закарпатської страви – баношу. Гостями свята були команди Ужгородського вищого професійного училища торгівлі та послуг і Ужгородського вищого комерційного училища КНТЕУ.

Чотири команди майбутніх кухарів мали презентувати тематичну закарпатську народну сервіровку столу, емблему, презентацію команди.

Приготування традиційної закарпатської страви на вогні
Приготування традиційної закарпатської страви на вогні

Після цього вони мали розпалити вогонь та приготувати банош по-гуцульськи за 1 годину.

Навіть дощана осіння погода не зіпсувала настрою :)
Навіть дощана осіння погода не зіпсувала настрою 🙂

Студентам дозволялося вносити зміни в традиційну рецептуру, подавати різноманітні добавки (соуси, гриби, спеції тощо).

Студенти УТЕК КНТЕУ готують закарпатський банош

Тут без магії не обійтися :)
Тут без магії не обійтися 🙂

Журі оцінювало смакові властивості страви й оригінальність подавання.

Зуміли приготувати - умійте й подати. Журі оцінювало все
Зуміли приготувати – умійте й подати. Журі оцінювало все

Привітала учасників та вручила їм грамоти і призи директор УТЕК КНТЕУ Лариса Іванівна Павлюк.

Маріанна Михайлівна Пічкар,
голова циклової комісії технологічних дисциплін
УТЕК КНТЕУ

Subscribe
Повідомляти про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Попередній Чеські поліціянти ділилися досвідом із ужгородськими колегами
Наступний П'ятьом закарпатським студентам призначили стипендії Президента України