В Ужгородському торговельно-економічному інституті КНТЕУ випустили перших магістрів-рестораторів


Дипломовані магістри УТЕІ КНТЕУ

18 квітня 2017 року в Ужгородському торговельно-економічному інституті Київського національного торговельно-економічного університету відбулася знакова подія – урочисте вручення дипломів першим випускникам-магістрам кафедри технології і організації ресторанного господарства (завідувач – кандидат технічних наук, доцент Сабадош Ганна Олександрівна).

Випускників привітав директор інституту професор Гаврилко Петро Петрович, який у своєму виступі наголосив, що лише 21 студенту випала честь стати першими випускниками-магістрами Ужгородського торговельно-економічного інституту КНТЕУ. Це перший випуск фахівців найвищого освітньо-кваліфікаційного рівня з напряму підготовки «Харчові технології» спеціальності «Технології в ресторанному господарстві» не тільки в інституті, а в загалі в Закарпатській області.

Дипломи УТЕІ КНТЕУ

До випускників звернувся завідувач кафедри природничо-гуманітарних та інформаційних дисциплін доцент Бандурин Юрій Анатолійович, який був одним з перших серед викладачів інституту, яким довелося провести величезну підготовчу роботу для того, щоб отримати ліцензії на право інституту розпочати підготовку спеціалістів з цієї вкрай актуальної для Закарпаття спеціальності.

Магістри

Заступник директора інституту доцент Кляп Михайло Петрович у своєму виступі звернув увагу присутніх на особливості підготовки фахівців у галузі кулінарного та кондитерського мистецтва. Зокрема він відзначив, що під час навчання студенти взяли участь у багатьох фестивалях, конкурсах та навіть чемпіонатах із кулінарного мистецтва – як загальнодержавного, так і міжнародного рівнів. Свідченням чого є чисельні нагороди, які були представлені на стенді. Тож кваліфікацію випускників підтверджено не лише державними дипломами, але й підписами знаних фахівців цієї галузі світового рівня.

За матеріалами заступника директора з наукової роботи УТЕІ КНТЕУ
М.П. Кляпа

Subscribe
Повідомляти про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Попередній В УжНУ відбулася публічна дискусія про виборчу реформу в Україні
Наступний Книжку перекладів викладача УжНУ презентували в обласній бібліотеці