Як свалявські студенти переймали чеський досвід на міні-пекарні (фото)


Студенти Свалявського технічного коледжу переймали практичний досвід на міні-пекарні, яка була заснована у 2005 році у с. Тибава (нині діє у м. Свалява) сім’єю підприємців, які перейняли досвід  чеських виробників хлібобулочної продукції.

Вдало застосовуючи його на місцевому ринку підприємство  випускає широкий асортимент продукції.

Олег Михайлович, власник міні-пекарні, ознайомив студентів із основними засобами, виробничим процесом, технологічною схемою приготування хлібобулочних виробів.

Практика на міні-пекарні у Сваляві-2

На складі готової продукції Мирослава Іванівна – технолог – пригостила відвідувачів смачненькими булками, круасанами, солодкими ванночками.

Практика на міні-пекарні у Сваляві

У процесі практичного заняття між студентами та підприємцями зав’язалася цікава бесіда: обговорювали різні питання, зокрема й перспективи розвитку підприємства (введення макаронної лінії, розширення асортименту продукції тощо), повідомили у Свалявському технічному коледжі.

Subscribe
Повідомляти про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Попередній Обласна філармонія й музучилище почнуть святкувати своє 70-річчя концертом
Наступний У гуртожитку УжНУ відкрили відремонтований поверх