Берегівські студенти взяли участь у конкурсі кухарів в Угорщині (фото)


Наші кухарі зі своїми стравами в Угорщині :)

Команда Берегівського професійного ліцею сфери послуг разом із майстром виробничого навчання Шевченко Т.Д. та керівником і перекладачем Ролдугіною М.В. взяла участь у Міжнародному конкурсі Відкритого вогню Карпатського регіону імені Товт Ютки, який відбувся 20-22 квітня у м. Вереце долина Чаттого (Угорщина).

У цьому конкурсі брали участь 19 команд із Угорщини, Румунії, Словенії, Чехії та України.

Відстоювати честь нашої країни мали змогу учні Берегівського професійного ліцею сфери послуг – команда «Cook band» на чолі з керівником делегації, перекладачем Ролдугіною М.В. та майстром виробничого навчання – Шевченко Т.Д., яка замінила безпосереднього керівного майстра виробничого навчання цих учнів – Куруц О.Г.

Берегівці

Насиченими конкурсними днями учасники берегівської команди мали змогу показати рівень професійної підготовки, здобутої за період навчання у Берегівському професійному ліцеї сфери послуг; отримати практичний досвід участі на змаганнях міжнародного рівня та обмінятися рецептурою приготування конкурсних страв – і не тільки, країн, які безпосередньо брали участь у конкурсі.

Результати змагань виправдали сподівання, повідомила керівниця берегівської команди М.В.Ролдугіна:

  • I місце – варені страви – «Мрія риболова» – уха
  • II місце – смажені страви на грилі – «Куриця куруца»
  • III місце – салат «Сюрприз від жюрі»
  • VI місце – загальне місце команди «Cook band»

М.В.Ролдугіна

 

Subscribe
Повідомляти про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Попередній Ужгородське управління освіти повідомило про нові вакансії
Наступний Студентка МДУ стала призеркою всеукраїнської олімпіади з фінансового менеджменту