Свалявські студенти ознайомилися з технологією виробництва токайських вин у Словаччині (фото)


Студенти Свалявського ознайомлюються з технологією виробництва токайського вина у Словаччині

У  рамках  міжнародного партнерства  Свалявського технічного коледжу Національного університету харчових технологій та Середньої професійної школи сільського господарства і послуг у сільській місцевості м. Кошіце свалявські студенти побували на навчальній екскурсії у Словаччині.

З 14 по 19 березня 2016 року група студентів Свалявського технічного коледжу мала змогу пройти практичне навчання з обрізки винограду на виноградниках Віннічок, ознайомитися з виноградарством та виноробством Токайського регіону, переробними підприємствами та технологією виробництва токайських вин.

Свалявські студенти ознайомлюються з технологією обрізки винограду у Словаччині

Студенти відвідали турфові підвали з багатовіковою історією виноробства Токайської долини, де провели дегустацію токайських вин,  побачили також пам’ятки історії в місті Кошіце, повідомили у Свалявському технічному коледжі.

Токайські вина у Словаччині

Subscribe
Повідомляти про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Попередній Ужгородцям розповіли про особливості навчання в Німеччині
Наступний Студенти-медики УжНУ взяли участь у Генеральній асамблеї IFMSA на Мальті