Ужгородські студенти здобули чотири призові місця на міжнародному конкурсі в Словаччині


Представники УТЕК КНТЕУ у Пряшеві
Представники УТЕК КНТЕУ у Пряшеві

14 грудня 2017 р. cтуденти Ужгородського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ взяли участь в міжнародному конкурсі “Sweetcup 2017”, що проходив у м. Пряшів (Словаччина) в Stredná odborná škola obchodu a služieb. Змагалися команди кухарів та товарознавців з Угорщини, Словаччини, Польщі та України.

Студентка УТЕК КНТЕУ Аліна Шован посіла перше місце у номінації “Торти” (керівник М.М.Перебзяк) Дівчина приготувала торт з натуральних продуктів за рецептурою свого наставника.

Срібло в номінації “Торгівельні працівники” здобули студентки-товарознаці ужгородського коледжу Яна Ялова та Тетяна Човарга (керівник А.Ю.Пересоляк). Дівчата демонстрували майстерність пакування подарунків.

Представлення робіт
Представлення робіт

Також друге місце посіла студентка товарознавчого відділення коледжу Мирослава Лізак у номінації “Оформлення святкового столу” (керівник Г.М.Данко). Срібну медаль завоював студент спеціальності “Виробництво харчової продукції” Валерій Чайковський у номінації “Десерти” (керівник В.В.Кіреш). Хлопець вміло приготував вишуканий смаколик.

Торт - справжній витвір мистецтва
Торт – справжній витвір мистецтва

Участь команди коледжу у конкурсі відбулася за сприяння директора УТЕК КНТЕУ Л.І.Павлюк та заступників директора М.В.Кияка та Г.М.Данко.

Отакі шедеври вміють створювати студенти УТЕК КНТЕУ
Отакі шедеври вміють створювати студенти УТЕК КНТЕУ

Заступник директора з навчально-виробничої роботи Г.М.Данко входила до складу комісії по оцінюванню результатів робіт торгівельних працівників. Вона також дала інтерв’ю словацькому телеканалу “Маркіза”, повідомила “Освітній портал Закарпаття” Вікторія Павлик, викладач УТЕК КНТЕУ.

Subscribe
Повідомляти про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Попередній Рейтинг мукачівських шкіл за кількістю призових місць на олімпіадах
Наступний В Ужгороді пройшов тренінг від Cambridge University Press