Студенти Свалявського технічного коледжу переймали практичний досвід на міні-пекарні, яка була заснована у 2005 році у с. Тибава (нині діє у м. Свалява) сім’єю підприємців, які перейняли досвід чеських виробників хлібобулочної продукції.
Вдало застосовуючи його на місцевому ринку підприємство випускає широкий асортимент продукції.
Олег Михайлович, власник міні-пекарні, ознайомив студентів із основними засобами, виробничим процесом, технологічною схемою приготування хлібобулочних виробів.
На складі готової продукції Мирослава Іванівна – технолог – пригостила відвідувачів смачненькими булками, круасанами, солодкими ванночками.
У процесі практичного заняття між студентами та підприємцями зав’язалася цікава бесіда: обговорювали різні питання, зокрема й перспективи розвитку підприємства (введення макаронної лінії, розширення асортименту продукції тощо), повідомили у Свалявському технічному коледжі.