У Мукачівському державному університеті відбувся науково-практичний семінар «Організація підготовки та проведення Великодня: виробництво, оформлення та споживання кулінарної продукції та страв» на факультету туризму та готельно-ресторанного бізнесу.
Серед наукових доповідей виділені найкращі та нагороджені:
- 1 місце – Бадзьо Вікторія, яка виступала з темою «Звичаї та традиції святкування Великодня»
- 2 місце – Кобулей Сніжана, яка виступала з темою «Особливості сервірування столу до Великодня»
- 3 місце – Тарнавчик Христина, яка виступала з темою «Традиції та звичаї виготовлення писанок до Великодня»
Також проводився конкурс на виготовлення найкращої писанки, серед яких відзначено роботи Лелик Юлії, Перегуд Валентини та Беликанич Олександри.
У конкурсі за найкраще Пасхальне печиво було відзначено роботу Прокопець Ірини, яка зайняла перше місце.