Представники Управління Держпраці розповіли ужгородським студентам про особливості працевлаштування


Студентам випускних курсів Ужгородського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ розповідали про особливості працевлаштування
Студентам випускних курсів Ужгородського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ розповідали про особливості працевлаштування

20 квітня в Ужгородському торговельно-економічному коледжі КНТЕУ відбулася зустріч випускників закладу  2018 року з представниками Управління Держпраці у Закарпатській області.

Перший заступник начальника В.І. Грицик розповів майбутнім  працівникам, що  праця без офіційного працевлаштування  позбавляє права всіх гарантій та компенсацій передбачених трудовим законодавством України.

Використання роботодавцями праці найманих працівників без офіційного оформлення трудового договору тягне за собою адміністративну та кримінальну відповідальність посадових осіб.

Майбутні випускники УТЕК КНТЕУ
Майбутні випускники УТЕК КНТЕУ

Головні державні інспектори Управління Держпраці у Закарпатській області М.М. Гукс та А.Ф. Сумара  дали студентам листівки-пам’ятки. Майбутнім роботодавцям наголосили, що згідно законодавства не можна використовувати найманих працівників без оформлення трудового договору, а працівникам в жодному разі не слід погоджуватись на роботу без офіційного оформлення трудового договору.

Зустріч була цікавою, бо тема актуальна і важлива для випускників.

Анна Данко,
заступник директора
з навчально-виробничої роботи УТЕК КНТЕУ

Subscribe
Повідомляти про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Попередній У практику кожного вчителя необхідно запровадити медіаграмотність, - Гриневич
Наступний Закарпатські педагоги ділилися досвідом, як виховувати засобами мистецтва