Студентам Ужгородського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ, що навчаються за спеціальностями «Виробництво харчової продукції», «Харчові технології», «Готельне обслуговування», вручено сертифікати практики початкового рівня у сфері гастрономічних послуг, що дійсні на території Європейського Союзу.
На проходження практики студентів направляє Академія професійного навчання «Меркур» – згідно з угодами про співпрацю і практику студентів УТЕК КНТЕУ у Словацькій республіці.
Сертифікати отримали студенти, які мали практику в літній та зимовий періоди в певних готелях: Христина Пічкар – у «Fis Jasna», «Oliver»; Михайло Продан – у «Patria»; Роман – Микола Машкаринець – у «Patria»; «Toliar».
Студенти удосконалили практичні навички та вміння з приготування страв європейської кухні та обслуговування відвідувачів у ресторанах при готелях, а також вивчали словацьку мову і загалом поглиблювали знання іноземних мов.
Анна Данко,
заступниця директора
УТЕК КНТЕУ